Seleccioneu un idioma:   

LOCALIZATION

  Empresa Productes Serveis Contacte DescÓrrega
  EMPRESA
 Perfil
 Hist˛ria
  ApSIC Comparator
  Descarregueu l'ApSIC Comparator, una eina gratu´ta que us permetrÓ millorar el procÚs de revisiˇ amb el Trados i l'SDLX.  
     
     
  ApSIC Xbench NOU
  ApSIC Xbench 2.9 Beta disponible per descarregar. Cerques en un gran nombre de formats bilingŘes, inclosos els glossaris de Microsoft.    
     

Hist˛ria

ApSIC va ser fundada l'any 1993 per Joan-Ramon Sanfeliu i Josep Condal, dues persones amb una Ómplia experiŔncia en el desenvolupament de programari en diferents llenguatges de programaciˇ per a sistemes PC i ordinadors de gamma mitjana.

L'experiŔncia prŔvia dels fundadors inclou la gestiˇ de la localitzaciˇ, la compilaciˇ i les proves de diferents productes de programari, com per exemple un dels projectes de localitzaciˇ a l'espanyol de mÚs gran volum de principis dels anys noranta: el sistema operatiu IBM OS/400.

Des del principi, el creixement anual orgÓnic de l'empresa ha estat constant i progressiu, grÓcies en gran part a la cÓrrega de treball continuada que els nostres clients i socis ens han anat confiant. Actualment, la infraestructura de les nostres oficines consta de 30 llocs de treball amb la tecnologia i el personal necessaris.