Seleccioneu un idioma:   

LOCALIZATION

  Empresa Productes Serveis Contacte Descàrrega
  EMPRESA
 Perfil
 Història
  ApSIC Comparator
  Descarregueu l'ApSIC Comparator, una eina gratuïta que us permetrà millorar el procés de revisió amb el Trados i l'SDLX.  
     
     
  ApSIC Xbench NOU
  ApSIC Xbench 2.9 Beta disponible per descarregar. Cerques en un gran nombre de formats bilingües, inclosos els glossaris de Microsoft.    
     

Política de qualitat

ApSIC està fermament compromesa amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nivell de qualitat. La qualitat és la base de la nostra proposta de valor al client, la nostra imatge de marca i el fonament sobre el qual ApSIC crea relacions duradores en les quals la nostra tasca és essencial per a l'èxit dels nostres clients.

La percepció que té el client d’ApSIC i de la seva gamma de productes i serveis és la lent amb la qual s’avaluarà la qualitat en el mercat. La nostra meta és crear valor per als nostres clients cada vegada que interactuen amb ApSIC en tots els mercats on operem. ApSIC escolta el client i utilitza aquesta informació per millorar la percepció del client i la qualitat. La decisió del client de recomanar els productes i serveis d’ApSIC als seus col·laboradors, col·legues i amics serà una part de com ApSIC mesurarà l’èxit.

La direcció d’ApSIC és responsable d’entendre com interactuen els clients amb ApSIC, definir les mètriques i els objectius de millora i impulsar les accions per aconseguir els objectius de qualitat. Tots els empleats d’ApSIC han de tenir presents els valors de dedicació al client, innovació i confiança que defineixen tot el que fem en nom de la companyia.

En vigor a partir del 5 de desembre de 2017