Seleccioneu un idioma:   

LOCALIZATION

  Empresa Productes Serveis Contacte Descàrrega
  SERVEIS
 Descripció general
 Traducció i localització
   Programari
   Manuals i ajudes en línia
   Màrqueting
   Llocs web
 Maquetació electrònica
 Proves
 Desenvolupament
  ApSIC Comparator
  Descarregueu l'ApSIC Comparator, una eina gratuïta que us permetrà millorar el procés de revisió amb el Trados i l'SDLX.  
     
     
  ApSIC Xbench NOU
  ApSIC Xbench 2.9 Beta disponible per descarregar. Cerques en un gran nombre de formats bilingües, inclosos els glossaris de Microsoft.  
     

Proves

L'objectiu dels nostres serveis de proves de localització és garantir el correcte funcionament i la precisió lingüística de la versió traduïda en la plataforma de destinació.

Aquests serveis realitzen una comprovació exhaustiva de totes les pantalles i menús, i utilitzen guions d'automatització de les proves i eines de qualitat per tal de notificar i dur a terme un seguiment de qualsevol defecte que l'equip de desenvolupament hagi de corregir abans d'iniciar la distribució del producte localitzat.

Els nostres serveis de proves estan disponibles per a diversos idiomes europeus i asiàtics, en qualsevol versió del Windows, el Linux, el Solaris i l'OS/400.

Podem ajudar-vos des del començament per desenvolupar el pla de proves de localització per al vostre producte, avaluar els riscos de localització i la cobertura de les proves, definir els recursos de programari i identificar els canvis de codi necessaris, i dur a terme les activitats de regressió que calguin.

També notifiquem els defectes que es detectin al programari en temps real, bé a través del nostre sistema de seguiment de defectes o bé directament al vostre sistema, per tal d'aconseguir una integració total en el vostre procés.

Contacteu-nos per obtenir una avaluació gratuïta de les proves de localització que requereix el vostre producte.